Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем - свети ми някакава лампа Алфа 156 2.4 JTD

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем - свети ми някакава лампа Алфа 156 2.4 JTD

става въпрос за Алфа 156 2.4 JTD значи свети ми някакава лампа над лампата за акумолатора и маслото ката щепсел ми прелича за какво е и като дам газ заглахне колата и изведнаж си изстрелва какво може да е и опасно ли е да я карам

Колега,задай си въпросите малко по-синтезирано!
    Използвай припинателни знаци,снимки, по-ясни обяснения и т.н за да стане ясно какво питаш!
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
    Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
    http://www.family-sozopol.com/

Comment

помощ

свети ми лампа на таблото,която мисля,че е №10.Свети в червено когато запаля.Намира се в кръгчето на оборотомера от горната страна,над индикатора за акумолатора и маслото.

Comment

Тая лампа сигнализира, че компютърът е регистрирал нередност по системата на инжекциона. Без диагностика няма как да се разбере какъв точно е проблема. Иди някъде в сервиз да прочетат грешката и кажи какво е. Тогава ще може и по-точно да те насочим.
        166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
        ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

помощ

Ехо,хора кажете нещо,че го закъсах с тази Алфа 156.Имам я от една седмица и нищо не ми е ясно.!!!!!!!!!!!!!!!

---------- Post added at 23:29 ---------- Previous post was at 23:26 ----------

Алфата е 2,4 JTD.Някой път като и дам газ заглъхва и после тръгва изведнъж.Има ли вероятност да ме остави на пътя.

Comment

Добре де, разбрахме - свети лампа. Отиваш на диагностика, казват ти проблема, сменяш едно-две неща и работата се оправя. Лампата изгасва, сипваш нафта и летиш. Кво толкоз ...

Comment

Първоначално публикувано от julian40 Покажи съобщение
              Ехо,хора кажете нещо,че го закъсах с тази Алфа 156.Имам я от една седмица и нищо не ми е ясно.!!!!!!!!!!!!!!!

---------- Post added at 23:29 ---------- Previous post was at 23:26 ----------

Алфата е 2,4 JTD.Някой път като и дам газ заглъхва и после тръгва изведнъж.Има ли вероятност да ме остави на пътя.
              Отговорът вече ти е даден,без значение дали те устройва.
              Въпросната индикация е за проблем(авария) в системата за управление на двигателя.Символът при теб е "двигателче"(не е щепсел),а в предните модели е "дюза".
              Отговорът на вторият ти въпрос е - да,може да те остави на пътя.
              Каква е причината може да се разбере с диагностика.Причини по принцип много.
              Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

помощ

вчера не светна тази лампа не мога да разбера какво става

Comment

помощ

А вазможно ли е, да е от горивото защото в събота светеше лампата, в неделя не светеше, и като свети заглахва колата ако има вода възможно ли е

Comment

Къде се намира колата - град,регион...
                    Така по-лесно ще ти кажем към кого да се обърнеш за помощ
                    Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
                    Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

помощ

В София

Comment

Ей горе има няколко теми за сервизи... марш във Вентура, при Бобо или Лисан.
                        Тук само боб може да се хвърля... но ако искаш да си сигурен (до колкото е възможно с кола на старо), че няма да останеш някъде на пътя... мини през някой от горните!
                        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
                        X